GALATASARAY’DA ÖNCE SİSTEM SONRA CRISTIANO RONALDO

GALATASARAY’DA ÖNCE SİSTEM SONRA CRISTIANO RONALDO
Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, son dönemlerde adı sarı kırmızılı takım ile anılan Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk, Cristiano Ronaldo'dan önce sistemi ve planı konuşmaları gerektiğini...

Galatasaray'ın ikinci başkanı Metin Öztürk, son dönemlerde adı sarı kırmızılı takım ile anılan Cristiano Ronaldo ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Öztürk, Cristiano Ronaldo'dan önce sistemi ve planı konuşmaları gerektiğini söyledi.

Öztürk şunları söyledi:
“Galatasaray'da biz Cristiano Ronaldo'yu konuşmaktan çok önce sistemi, projeyi ve planlı olmayı konuşmalıyız. Şu an görüyorsunuz ki geçen senenin bütçesine biz
dünya yıldızlarını kadromuza kattık. Önemli olan bunlardan yüksek verim almak. Kayseri deplasmanı ile birlikte başka bir Galatasaray izleyeceğiz.

Galatasaraylı bir diğer yönetici Erden Timur da daha önce GS TV'de katıldığı bir programda, "İsteyip de alamadığınız ve aklınızda kalan futbolcu oldu mu" sorusuna öyle bir yanıt vermişti ki herkesin aklı Ronaldo'ya gitmişti. Timur, "Hiç hayal edilemeyecek oyuncuların durumunu sorduk. İstediğim ama gerçekleşmeyen iki transfer oldu. İsim vermem yanlış olur. İnsan hayaline sınır çizmeyecek" ifadesini kullanmıştı. Ayrıca "O süreci devam ettireceğiz" demişti.