GALATASARAY’DA STOPER PROBLEMİ

Son Güncellenme Tarihi: Haziran 6, 2020 / 05:47

Sezonu kapatan Luyindama’nın lisansını donduran Galatasaray, Marcao’nun da sakatlanması üzerine stoperde büyük sıkıntı yaşamaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim’in, Brezilyalının yokluğunda Ryan Donk – Ahmet Çalık tandemini savunmada görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.
YENİ OZAN, EMİN BAYRAM!
Ligde 3 sarı kartı bulunan Ryan Donk’un cezalı duruma düşmesi ihtimalini göz önüne alan tecrübeli çalıştırıcı alternatif planları da düşünmeye başladı. Fatih Terim’in 17 yaşındaki genç savunmacı Emin Bayram’ı da şimdiden bireysel kampa alacağı ve forma için hazırlayacağı öğrenildi.
PLASELER GÖKAY VE IŞIK KAAN
Galatasaray’da Marcao’nun yokluğunda stoper için diğer alternatifler ise Gökay Güney ve Işık Kaan Arslan. Uzun yıllardır Galatasaray altyapısında bulunan ve çeşitli yaş gruplarında kaptanlık yapan Gökay Güney, 2016’dan bu yana A Takımda zaman zaman şans bulan isimlerden oldu. Bu sezon U19 Ligi’nde ve UEFA Gençlik Ligi’nde Galatasaray’ın değişilmez isimlerinden olan Işık Kaan Arslan da A Takımla birlikte zaman zaman antrenmanlara katılan isimler arasında.

Scroll to Top