GALATASARAY’DAN SONRA FENER’İN DE GÖZÜ DEMBELE’DE

GALATASARAY’DAN SONRA FENER’İN DE GÖZÜ DEMBELE’DE
Fenerbahçe, Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Lyon formasını giyen tecrübeli golcü Moussa Dembele için harekete geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu sarı lacivertliler sezon sonunda görüşme...

Fenerbahçe, Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Lyon formasını giyen tecrübeli golcü Moussa Dembele için harekete geçti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcuyu sarı lacivertliler sezon sonunda görüşme gerçekleştirecek.

Jorge Jesus yönetiminde Fenerbahçeli taraftarların özlediği takım görüntüsü çizen, hem Süper Lig hem de UEFA Avrupa Ligi’nde fırtınalar estiren ve ligde 29 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe , Galatasaray ‘ın istediği yıldız futbolcu Moussa Dembele için harekete geçti.

Forvet hattında Batshuayi, Joao Pedro, Enner Valencia, Joshua King gibi isimleri bulunan sarı lacivertliler, fırsat transferi niteliğinde olan Lyon’un yıldızını kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray’ın devre arasında bir görüşme yapacağı Moussa Dembele için Lyon’un bonservis bedeli istemesi transferin sezon sonuna sarkmasına neden olacak gibi görünüyor. Ancak Fenerbahçe’nin de harekete geçmesi üzerine Cim Bom’un devre arasında cüzi bir bonservis bedeli ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katmak istediği de gelen bilgiler arasında…