GARİP AÇIKLAMA, DANIŞMAN AMA DEĞİL

GARİP AÇIKLAMA, DANIŞMAN AMA DEĞİL
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in İçişleri Bakanlığı müşaviri olarak dile getirdiği Emin Şen Odatv'ye konuştu. Emin Şen, "Memur, müşavir değilim. Bakana danışmanlık veriyorum" dedi. OdaTV’den Uğur Can Biçer, iddiaların...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in İçişleri Bakanlığı müşaviri olarak dile getirdiği Emin Şen Odatv'ye konuştu. Emin Şen, "Memur, müşavir değilim. Bakana danışmanlık veriyorum" dedi. OdaTV’den Uğur Can Biçer, iddiaların odağındaki Emin Şen ile konuştu. Özgür Özel'in dersine iyi çalışmadığını ifade eden Emin Şen şunları söyledi:
"Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu'ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil. Söylediklerinin hemen hepsi hezeyan. Bu arada yanlış bir şey yaptı. Başka bir şirketin faturalarını koydu. Koyduğu faturaların çoğu CHP'li belediyeler. O şirketler de açıklama yapacak. Özgür Özel dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı. Müsaade ederseniz avukatlarım hazırlık yapıyor."

"AVUKATLARIM DEĞERLENDİRİYOR"
"Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunacak mısınız" sorusuna yanıt veren Emin Şen, "Avukat arkadaşlarımız değerlendiriyor" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın sitesinde de Emin Şen'in Bakan Danışmanı olarak görev aldığı yazılı. Odatv'nin haberinin ardından CHP'li Özgür Özel, bir tweet paylaştı. Özgür

Özel şunları kaydetti:
"Basın toplantımıza başladığımızda Emin Şen, atanma tarihi de belli olan bir bakan müşaviriydi… Basın toplantımız bittiğinde Emin Şen'in sayfasına ulaşılamıyordu. Şimdi de atanma tarihi kaldırılarak Bakan Danışmanı olmuş!"