Gaziantep Büyükşehir Belediyesi personelinden immün plazma bağışı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi personelinden immün plazma bağışı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kızılay Gaziantep Şubesince farkındalık oluşturmak için Kovid-19’u atlatan belediye çalışanları için immün plazma bağışı kampanyası düzenledi. Belediyenin hizmet binası önüne getirilen...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kızılay Gaziantep Şubesince farkındalık oluşturmak için Kovid-19’u atlatan belediye çalışanları için immün plazma bağışı kampanyası düzenledi. Belediyenin hizmet binası önüne getirilen araçta 45 belediye çalışanı immün plazma bağışında bulundu.
Şahin, immün plazma bağışında bulunan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının kampanyaya çok özel bir ses verdiğini ifade etti. Kızılay Gaziantep Şube Başkanı Prof. Dr. Nihat Yıldırım da immün plazmadaki antikorların virüs terörünü yok ettiğine dikkati çekerek plazma yöntemiyle tedavinin önemine işaret etti. Bağışta bulunan belediye çalışanlarından Mehmet Kaplan da yaptığı bağışın hastalara şifa olmasını dileyerek, “Hastalık sürecim iyi geçti çok şükür. Allah bütün doktorlardan ve sağlık çalışanlarından razı olsun” dedi.