Geldikleri gibi giderler

Geldikleri gibi giderler
Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Ülkemizde mağdurları korumak yerine suçluları koruyan bir anlayış olduğu için iş makinelerinin havalimanının pistlerini nasıl...

Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Ülkemizde mağdurları korumak yerine suçluları koruyan bir anlayış olduğu için iş makinelerinin havalimanının pistlerini nasıl yerle bir ettiğini göstermek istemediler. Yani suçluluğun telaşı içindeler” dedi.

Kaftancıoğlu’nun çağrısıyla birlikte Atatürk Havalimanı’na yüzlerce kişi gelirken, havalimanı sabah erken saatlerde polis ekipleri tarafından abluka altına alındı. CHP’li milletvekillerinin de olduğu grubun, kepçelerin olduğu alana girmesine izin verilmedi.

‘GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER’
Kaftancıoğlu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: “CHP olarak 84 milyonla ve 16 milyon İstanbullu ile birlikte TC’nin kurucusu Atatürk’ün ismini taşıyan Atatürk Havalimanını ne yaparlarsa yapsınlar… Atatürk Havalimanı’na zarar verenlerden hesap soracağız. Yasadışı ve hukuksuz bir şekilde buraya giren iş makinesinden hesap soracağız.

Mustafa Kemal Atatürk, Milli Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı günlerde, Gençliğe Hitabesinde ne demişti? ‘İktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet hatta hıyanet içinde bulunabilirler…’ Bugün olduğu gibi, biz de buradan diyoruz ki, asla umutsuz olmayacağız. Geldikleri gibi gidecekler! Geldikleri gibi gidecekler! Geldikleri gibi gidecekler!”