Gelecek Partisi: Altına imza attığımız her belgenin arkasındayız

Gelecek Partisi: Altına imza attığımız her belgenin arkasındayız
Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Zafer Partisi Lider Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamasının ardından parti adına açıklamada bulundu. Özcan "İlk gün olduğu gibi altı...

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Zafer Partisi Lider Ümit Özdağ'ın Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamasının ardından parti adına açıklamada bulundu. Özcan "İlk gün olduğu gibi altı siyasi parti olarak altına imza attığımız her belgenin arkasındayız" dedi.

Özcan'ın yaptığı paylaşım şöyle:

"Kamuoyuna duyuru: Millet İttifakı; Cumhur İttifakının ve başkanlık sisteminin ülkeyi soktuğu otoriter yolsuzluk düzeninden kurtararak, ülkemizi demokratik ve müreffeh bir düzene kavuşturmak üzere kurulmuş, bugüne kadar da söylem ve program önerilerini bu ilkeler doğrultusunda şekillendirmiştir. Gelecek Partisi ülkemizde çoğulculuğun, demokrasinin ve hukukun güvencesi olarak çıktığı yolda kuruluşundaki ilkelerden taviz vermeden devam etmektedir. Siyasal duruşumuzu ve siyaset yapma motivasyonumuzu şekillendiren temel ilkeler bizim için araçsal değil, ülkemizi huzurlu ve müreffeh yarınlara taşımanın yol işaretleridir. Birinci turda bu amaçla sandığa giden milyonların yine aynı amaçla oy kullanacağından eminiz. İlk gün olduğu gibi altı siyasi parti olarak altına imza attığımız her belgenin arkasındayız."