GENÇ KANOCULAR NİLÜFER ÇAYI’NDA HAZIRLANIYOR

GENÇ KANOCULAR NİLÜFER ÇAYI’NDA HAZIRLANIYOR
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı'nın 2 sporcusu, 1-4 Eylül'de Macaristan'ın Szeged kentinde düzenlenecek Gençler ve 23 Yaş Altı Kano Sprint Dünya Şampiyonası'na Nilüfer Çayı'nda yaptıkları antrenmanlarla...

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı'nın 2 sporcusu, 1-4 Eylül'de Macaristan'ın Szeged kentinde düzenlenecek Gençler ve 23 Yaş Altı Kano Sprint Dünya Şampiyonası'na Nilüfer Çayı'nda yaptıkları antrenmanlarla hazırlanıyor.

Çay'ın Nilüfer ilçesindeki Hüdavendigar Kent Parkı'ndan geçtiği yerde oluşturulan parkurda çalışmalarını sürdüren Simge Kaya ve Emircan Ayaklı, başantrenör Deniz Korkmaz gözetiminde dayanıklılık ve kuvvet antrenmanları yapıyor.

Haftanın 6 günü parkurda çalışan gençler, Macaristan'da Türkiye'yi temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübünün 16 yaşındaki kanocusu Simge Kaya, çalışmalarının çok sıkı devam ettiğini ve hedeflerini büyük tutmaya çalıştığını dile getirdi.

Dünya Şampiyonası'nda çok zor yarışların olacağını aktaran Simge, "Elimden geldiğince ülkemi en iyi şekilde temsil edip bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum.

Dünya Şampiyonası'nda A final çekip burada dereceye girmek istiyorum. Hedeflerimi büyük tutmaya çalışıyorum. Bu hedefler için elimden geldiğince çalışmalara devam edeceğim." diye konuştu.