GENÇ KARTALLAR VİTRİNDE

GENÇ KARTALLAR VİTRİNDE
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü derbide Fenerbahçe’yi ağırlayacak Beşiktaş’ta genç futbolcular Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan, açıklamada bulundu.BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın...

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında 2 Ekim Pazar günü derbide Fenerbahçe’yi ağırlayacak Beşiktaş’ta genç futbolcular Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan, açıklamada bulundu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Emrecan Uzunhan, siyah-beyazlı formayı giymekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Transfer döneminde İstanbulspor’dan kadroya katılan 21 yaşındaki stoper, “Buraya geldiğimde farklı bir sistem vardı. 3’lü savunma oynarken 2 stopere döndük. Bence ligimizin en iyi stoperinin arkasında bekliyorum. Sürekli Saiss’ın neler yaptığını gözlemliyorum. Canlı izlediğim en iyi stoper kendisi. Bir şans gelirse, eksikliğini hissettirmemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Tayyip Talha Sanuç ise doğru adreste olduğunu ifade etti.

Adana Demirspor’dan kadroya katılan ve transfer sürecinde adı Fenerbahçe ile de anılan 22 yaşındaki savunmacı, “Takıma geleli uzun bir süre olmadı ama bu süre boyunca doğru adreste olduğumu anladım. Aile ortamı, adaptasyon sürecini hızlandırdı. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve inşallah uzun yıllar burada olacağım. Tekrar doğru adreste olduğunu söyleyebilirim. Transferimde son 24 saat çok hızlı geçti. Süreci yöneten başkan Murat Sancak’tı. Benim için en doğru şekilde bittiğine inanıyorum. En doğru yere geldiğimin farkına vardım. Çıkan haberlerin hep dışındaydım ve işime odaklandım. Beşiktaş camiasına geldiğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.