Gençler ödedikleri verginin peşine düşmeli

Gençler ödedikleri verginin peşine düşmeli
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘İşte asıl sorunumuz. Ödediğim vergiler nereye harcanıyor?’ dedi ve isyan etti. Kılıçdaroğlu, ‘Bütçe bakın sunuldu parlamentoya ama hiçbir genç bu bütçeden...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘İşte asıl sorunumuz. Ödediğim vergiler nereye harcanıyor?’ dedi ve isyan etti. Kılıçdaroğlu, ‘Bütçe bakın sunuldu parlamentoya ama hiçbir genç bu bütçeden haberdar bile değil. Bu bütçenin büyüklüğü nedir, bu paralar nereye gidiyor? ’
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üniversite mezunu genç işsizler ile videokonferans toplantısında bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, yaşanan sorunları ve gençlerin taleplerini dinleyip, çözüm önerilerini anlattı.
Gençler, iş bulma konusunda yaşadıkları sıkıntıları aktarırken, Kılıçdaroğlu, sorunları ve gençlerin taleplerini dinledi, çözüm önerilerini anlattı.
Türkiye’deki gençlerin ödediği vergilerin nerede kullanıldığını sorgulaması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Zaten işsiz kalacaksın çünkü paralar sen iş bulasın diye değil işsiz kal diye harcanıyor” dedi.