Gençlerimiz hayal dahi kuramıyor

Gençlerimiz hayal dahi kuramıyor
İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı. Akşener, gençlerle bir araya gelerek dertlerini dinledi. Akşener ile konuşan bir genç, “Benim 5 yıl sonra istediğim şey hayal kurabilmek. Şu...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaptı. Akşener, gençlerle bir araya gelerek dertlerini dinledi. Akşener ile konuşan bir genç, “Benim 5 yıl sonra istediğim şey hayal kurabilmek. Şu an bir hayalim bile yok. Çünkü hayal kurma yeteneğimi bile elimden aldılar. Zamanında gençliğini doya doya yaşayan insanlar, bizim gençliğimizi yaşamamıza engel oldular. Bunu düşünüyorum. Keşke bir hayalim olsaydı. Yurt dışında olmayı tabii isterim. Ama o da zor. Çalışıp bir ev bir araba sahibi olabilmek için 25-30 sene uğraşmak istemem. Yurt dışında garson olurum ama burada üniversite bitirip de bir şey sahibi olamamak istemem. Çünkü bir şeylerin düzeleceğine inancım kalmadı” dedi.

Akşener, genç ile olan diyaloğunu sosyal medya hesabı Twitter’dan «İktidarın umutlarını çaldığı gençlerimiz maalesef artık hayal dahi kuramıyor. Ama hiç merak etmeyin; Umutlarımızı yeniden yeşertecek, ülkemizi hak ettiği yarınlara ve mutlu geleceğimize hep birlikte taşıyacağız!» notuyla paylaştı.