"GERÇEK FENERBAHÇELİ"

Arkadaş ayıptır bugün yenildiğiniz Başakşehir’in kadrosunda 5 tane beğenmeyip gönderdiğiniz oyuncu var. Dahası teknik direktörü de sizin geçen yıl sonunda cezalandırıp gönderdiğiniz Emre Belözoğlu.

Siz ne yapıyorsunuz, “gerçek Fenerbahçeli” diyerek İsmail Kartal’ı getiriyorsunuz. İsmail Kartal şöyle Fenerbahçeli, böyle iyi bir insan, acayip namuslu falan filan. Hiçbir itirazımız yok ama biz genç kızımıza koca adayı aramıyoruz ki. Bu saydığımız özelliklerin hiçbirinin iyi bir teknik direktör olmak ile yakından uzaktan alakası yok.

Kendisi mükemmel bir Fenerbahçeli olsa bile bu onu iyi bir teknik direktör yapmaz. Son maçlar bunu gösteriyor. Sivas maçında göz göre göre değişiklik yapmayıp, resmen galibiyeti elinden kaçırmıştı. Aynı Sivas bugün tam 5 gol yedi Gaziantep’ten… İsmail Kartal, Aykut Kocaman gibi insanlar Fenerbahçe için çok değerli olsalar da bu insanlar artık Fenerbahçe'nin hocası olmamalı. Yetersizler. Arkadaş varsın Fenerbahçeli olmasın ama lütfen takımın başında iyi bir teknik direktör olsun.

Aslında olayın artık kimin teknik direktör olduğuyla da bir alakası yok. Fenerbahçe tarihinin gördüğü en kötü yönetim var ne yazık ki görevde. Benim aklımın almadığı, 4 sene aralıksız başarısız olan bir yönetim nasıl hala istifa etmez? Ülkemizde ne yazık ki sorumluluk alma, istifa etme, başarısız oldum deme kültürü yok. Bu istifalar ancak yoğun kamuoyu baskısıyla geliyor. Dolayısıyla, bu yönetim hala görevdeyse bir sorumlusu da biz taraftarlarız. Gerekiyorsa bir kişi bile maçlara gitmesin, ne yapmak lazımsa yapalım ama bu yönetim istifa etsin. “Kim aday olur, daha iyisi mi gelecek?” diyen insanların yanından hızlıca uzaklaşın. Bundan daha kötü ne olabilir? 4 Yıldır kelimenin tek anlamıyla takım çöktü. Fenerbahçemizi bitiriyorlar değil bitirdiler! Bizler ise bunu hala izliyoruz. Keşke lig şu an bitse ve tescil edilse, korkarım bizi çok daha kötü günler bekliyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi