Gobbels yaşasaydı bu arkadaşlara şapka çıkarırdı

Gobbels yaşasaydı bu arkadaşlara şapka çıkarırdı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde haftalık basın toplantısı düzenledi.Karamollaoğlu, krizle mücadele etmesi gerekenlerin krizi değil algıyı yönetmenin peşinde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde haftalık basın toplantısı düzenledi.

Karamollaoğlu, krizle mücadele etmesi gerekenlerin krizi değil algıyı yönetmenin peşinde olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın demagoji yaparak konuları çarpıttığını belirten Saadet lideri, ‘Ülkemizde enflasyon sorunu yok, fiili bir hayat pahalılığı sorunu var’ demiş kendisi. Güler misin, ağlar mısın? Gobbels yaşasaydı bu arkadaşlara şapka çıkarır, yanlarında tedrisata başlardı diye düşünüyor artık insanlar” diye konuştu.

Karamollaoğlu, “Son 19 yıl ve tam olarak 7156 gündür iktidarda olanların, seçimler zamanında yapıldığı takdirde, geriye kalan 382 günde problemleri çözme imkanı da gözükmüyor. AK Parti iktidarı hangi problemleri çözeceğini vadediyor? Kendi ürettiği problemleri çözmeye vadeden bir iktidarla karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.