Golsüz gece

Golsüz gece
Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray zorlu deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde bu maça kadar 4 deplasman mücadelesinde mağlup olmayan ve 10 puan toplayan sarı kırmızılılar yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.Müthiş...

Süper Lig’in 8. haftasında Galatasaray zorlu deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Ligde bu maça kadar 4 deplasman mücadelesinde mağlup olmayan ve 10 puan toplayan sarı kırmızılılar yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.
Müthiş gol pozisyonlarının yaşandığı ancak skorun değişmediği maçta Galatasaray ikinci yarı 10 kişi kalan rakibi karşısında 3 puana uzanamadı.
Yeni Adana Stadyumu’nda 64. dakikada Benjamin Stambouli’nin atılmasıyla 10 kişi kalan Adana Demirspor kalan dakikalarda güçlü rakibine gol şansı vermedi.
Liderlik savaşı veren iki takımın puanları paylaşması ile birlikte zirveye Ankaragücü’nü deplasmanda 2-1 mağlup eden Başakşehir averajla oturdu.
Golsüz tamamlanan maçın ardından 2.sırada kalan Adana Demirspor puanını 17 yaptı, aynı puana ulaşan Galatasaray ise haftayı 3. sırada tamamladı.