GÖRDÜKLERİM GERÇEK Mİ?

Biz alışkın değiliz böyle üst üste kazanıp, heyecanla maç izlemeye. Hatta her maç 3-4 gol atmak falan bizim bünyede tepki yaratıyor, ters tepiyor. Valla son yıllarda izlemediğimiz şeyler görüyoruz. Başta çok eleştirmiştim ben ama şu an bakınca her maç bol gol atan ve taraftarı ciddi ciddi heyecanlandırmaya başlayan bir takım oluşturdu Jorge Jesus. Kimse Wien’ı küçümsemesin bu gözler neler gördü, biz ne takımlara elendik. Dolayısıyla her galibiyet bir başarı hele de Avrupa’da ise büyük başarıdır.

Şimdi içimiz daha çok sızlıyor. Jesus son dönemde bizi çok mutlu etse de Kiev’deki hatalı kararları dolayısıyla Şampiyonlar liginden elenmemizi henüz affedemedik. Hele Trabzon’un da elendiğini görünce insan kaçırdığımız fırsata çok yanıyor. Fena kızgınız Jesus’a, ama bu şekilde devam ederse biz de eşşek değiliz elbet affederiz. Tek tek oyunculara burada övgüler dizmenin imkanı yok çünkü dün akşam gerçekten herkes iyiydi, hangi birini yazalım. Ancak, Crespo gerçekten insana çok keyif veren bir futbol oynuyor. Çalım var, koşu var, defans var, ara pas var daha ne olsun bir orta sahada? İrfan Can’ın da hakkını yemeyelim, günün en etkili ismiydi.

Şu an için Jesus’a tek eleştirim var, “Arda Güler’i biraz daha çok izlemek istiyoruz hocam. Gözünü seveyim bak haftalardır diyorum, biz takıntılı taraftarız gençlere, biraz daha oynat Arda’yı… Ne olursa olsun.

Jesus bizi son yıllarda olmadığı kadar heyecanlandırıyor. Umarım erken konuşmuyoruzdur…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi