Gözaltına alınan eski bakan serbest bırakıldı

Gözaltına alınan eski bakan serbest bırakıldı
Eski Sağlık ve Devlet Bakanı ve Doğru Parti’nin mevcut genel başkanı Rifat Serdaroğlu “Cumhurbaşkanı’na hakaret” iddiasıyla Ankara’da gözaltına alındı. Serdaroğlu ifadesinin ardından serbest bırakıldı ve “Türkiye...

Eski Sağlık ve Devlet Bakanı ve Doğru Parti’nin mevcut genel başkanı Rifat Serdaroğlu “Cumhurbaşkanı’na hakaret” iddiasıyla Ankara’da gözaltına alındı. Serdaroğlu ifadesinin ardından serbest bırakıldı ve “Türkiye gerçekten çok ilginç bir ülke oldu. Hukuk devleti vasfını kaybetti. ‘At izi it izine karıştı’ demek böyle bir durum olsa gerek” dedi.
Doğru Parti Genel Başkanı ve eski bakan Rifat Serdaroğlu, Esenboğa Havalimanı’nda gözaltına alındı. İzmir’den Ankara’ya gelirken havalimanının VIP çıkışında gözaltına alınan Serdaroğlu, “Baba, oğul, kutsal damat” yazısında “Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği” gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi ve ardından serbest bırakıldı.
POLİSİN ÜSLUBUNA TEPKİ GÖSTERDİ
Havalimanında polisin üstünü aramak istemesine itiraz eden Serdaroğlu “Ben terörist değilim” dedi ve kendisine ‘sen’ diyerek hitap eden polise tepki gösterdi. “Bana sen diye hitap edemezsin. Ben bu ülkede bakanlık yaptım. Benim çocuğun yaşındasın. Siz diye hitap edeceksin” dedi.