Grammy’de Beyonce farkı

Grammy’de Beyonce farkı
Şubat ayında sahiplerini bulacak Grammy Ödülleri’nin adayları belli oldu. Bu sene eklenen yeni kategoriler arasında En İyi Video Oyunu Müziği de yer alıyor. Pop yıldızı Beyonce, 2023 Grammy ödüllerine 9 dalda aday olarak eşi...

Şubat ayında sahiplerini bulacak Grammy Ödülleri’nin adayları belli oldu. Bu sene eklenen yeni kategoriler arasında En İyi Video Oyunu Müziği de yer alıyor. Pop yıldızı Beyonce, 2023 Grammy ödüllerine 9 dalda aday olarak eşi Jay-Z’nin rekorunu egale etti.

Beyonce ve Jay-Z son adaylıklarla birlikte toplam 88 dalda adaylığa sahip oldu. 2023 yılında yapılacak ödül töreninde Jay-Z de Renaissance ve DJ Khaled’in God Did isimli şarkısı sayesinde 5 adaylık elde etti. 2021 yılında Jay-Z toplamda 83 adaylık elde ederek eski Beatles üyesi Paul McCartney’i geride bırakmıştı.


Beyonce’nin ardından Kendrick Lamar 8 adaylıkla öne çıkarken Adele ve Brandie Carlile da 7 adaylık elde etti. Beyonce’nin albümü Renaissance, yılın albümü, Be Alive isimli şarkısı da en iyi R&B adayı olarak öne çıktı. Beyonce ayrıca Break My Soul için de farklı dallarda adaylık elde etti.