GRİZZLİES’İ SİLAH YAKTI

GRİZZLİES’İ SİLAH YAKTI
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Memphis Grizzlies’in all-star oyuncusu Ja Morant, elinde silah tuttuğu sosyal medya paylaşımı nedeniyle en az 4 maç daha takımdan uzak kalacak.Memphis Grizzlies’in internet sitesinde yer alan açıklamada,...

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Memphis Grizzlies’in all-star oyuncusu Ja Morant, elinde silah tuttuğu sosyal medya paylaşımı nedeniyle en az 4 maç daha takımdan uzak kalacak.

Memphis Grizzlies’in internet sitesinde yer alan açıklamada, son 2 karşılaşmada kadro dışı bırakılan Morant’in cezasının, en az 4 maç daha uzatıldığı duyuruldu.

Bu arada olayla ilgili soruşturmayı yürüten Glendale Polis Departmanı, suç işlendiğine dair kanıt tespit edilmediğini ve 23 yaşındaki basketbolcu hakkında suçlamada bulunulmayacağını açıkladı.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan NBA yönetimi ise Morant ile ilgili henüz bir yaptırım kararı almadı.

Gece kulübünde dans ederken çektiği videonun bir bölümünde elindeki silahı gösteren ABD’li basketbolcu, görüntüyü Instagram hesabından canlı yayınlamıştı. Morant, daha sonra davranışı yüzünden Memphis kenti ve kulübünden özür dilemişti.