Gülistan Doku’yu arama çalışmaları durduruldu

Son Güncellenme Tarihi: Temmuz 7, 2020 / 07:13

Tunceli’de şüpheli şekilde kaybolan ve 184 gündür kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku’yu arama çalışmaları İçişleri Bakanlığı tarafından durduruldu!
“SAVCI DA VALİ DE ‘GÜLİSTAN SUDA’ DİYORDU”
Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, su altı arama çalışmalarının durdurulmasına tepki göstererek, “Kardeşim karada yok, suda yok o zaman nerede? Kardeşimi versinler biz kızımız istiyoruz” diye konuştu.
Soruşturma Savcısı Serhat Savaşçı ve bir ay önce Ordu’ya atanan eski Vali Tuncay Sonel’in kendilerine yaptıkları açıklamalara dikkat çeken Doku, şöyle devam etti: “Soruşturma Savcısı yüzde 99 Gülistan suda diyor. Önceki Tunceli Valisi Tuncay Sonel, ‘Gülistan suda’ dedi. Ama suda arama yapan dalgıç ekipler ‘hayır bu kız suda değil’ diyor.
Biz, savcı ve valiye ‘kızımızın suda olduğuna inanmıyoruz, kamera kayıtlarını isteyin, soruşturmayı genişletin, süpheliyi tutuklayın’ diye talepte bulunduğumuzda, tüm taleplerimiz savcı tarafından reddedildi. Kamera görüntüleri iki ya da üç ay en fazla kalıyor. Kamera görüntüleri de silinince elimizde hiçbir şey kalmayacak.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top