Guliyev: “3 HEDEFTEN 2’SİNE ULAŞTIM”

Guliyev: “3 HEDEFTEN 2’SİNE ULAŞTIM”
2017 Dünya Şampiyonası ve 2018 Avrupa Şampiyonası'nda erkekler 200 metrede altın madalya kazanan Ramil Guliyev çarpıcı açıklamalarda bulundu.Ramil Guliyev, kariyerindeki 3 hedefin 2'sine ulaştığını, olimpiyatlarda da madalya...

2017 Dünya Şampiyonası ve 2018 Avrupa Şampiyonası'nda erkekler 200 metrede altın madalya kazanan Ramil Guliyev çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ramil Guliyev, kariyerindeki 3 hedefin 2'sine ulaştığını, olimpiyatlarda da madalya kazanmak istediğini dile getirdi.

Başarılı milli atlet, kariyer hedefiyle ilgili, "Bütün sporcular, olimpiyatlarda madalya kazanmak ister. Hedefim, spor kariyerimde üç madalya kazanmaktır; Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve olimpiyatlar. İkisini elde edebildim, en zoru olimpiyatlar kaldı." şeklinde görüş belirtti.

Koronavirüs salgını nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'nın ertelendiğini hatırlatan Guliyev, "Olimpiyatlar için de iyi hazırlanıyorduk ama virüsten dolayı ertelendi. Hayatımızda böyle şeyler olabilir, her şeyden iyisini almamız gerekiyor. Daha fazla zaman kazanmış olduk. En büyük hedefimiz olimpiyat olduğu için seneye kadar daha ciddi hazırlanabiliriz. Belki antrenörümüz idmanlarda değişikliğe gider." değerlendirmesinde bulundu.