GÜNEŞ TAKVİYE İSTİYOR

GÜNEŞ TAKVİYE İSTİYOR
Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta savunmadaki hatalar öne çıkmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş de defansın performansından dert yanarken gözler Dünya Kupası arası öncesi son 2 maç olan Antalyaspor ve Serik Belediye...

Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta savunmadaki hatalar öne çıkmıştı. Teknik direktör Şenol Güneş de defansın performansından dert yanarken gözler Dünya Kupası arası öncesi son 2 maç olan Antalyaspor ve Serik Belediye maçlarına çevrildi.

2 maçın ardından Dünya Kupası arasını kamp gibi değerlendirecek olan Güneş, savunma ile ilgili de kesin kararını verecek. Güneş'in defansın performansından genel olarak memnun olmadığı ifade edilirken stoper, sağ bek ve sol bek için izlenecek yol haritasını yönetime sunacağı öğrenildi.

13 Kasım'daki Serik Belediye maçının ardından 25 Aralık'taki Gaziantep FK maçına kadar olan Dünya Kupası arasında Güneş, takımdaki sorunlarla tek tek ilgilenecek. Hem taktik hem de fizik anlamındaki eksikleri gidermeyi planlayan tecrübeli hoca, sakatların da iyileşmesiyle aralık ayına iyi bir giriş yapmayı hedefliyor.

Beşiktaş, Süper Lig'de 26 golle Fenerbahçe'nin ardından en golcü takım olurken savunmada ise tam tersi bir görüntü ortaya koydu. Siyah-beyazlılar, yediği 18 golle ligin en fazla gol yiyen 10. ekibi konumunda.