Güneş yerinde her şey yolunda

Güneş yerinde her şey yolunda
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam çarpıntı nedeniyle gittiği Ankara Güven Hastanesi’nden bu sabah taburcu edildi. Akşener, kendisine geçmiş olsun dilekleri iletenlere teşekkür etti. Kalp çarpıntısı şikayetiyle...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam çarpıntı nedeniyle gittiği Ankara Güven Hastanesi’nden bu sabah taburcu edildi. Akşener, kendisine geçmiş olsun dilekleri iletenlere teşekkür etti. Kalp çarpıntısı şikayetiyle önceki gün akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan ve dün taburcu edilen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk açıklamasını yaptı.

"Büyük Ev Ablukada" grubunun "Güneş Yerinde" parçasına gönderme yapan Akşener, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçmiş olsun mesajlarınız, iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Çok şükür gayet iyiyim, kimse merak etmesin. 'Güneş yerinde, her şey yolunda..."

KILIÇDAROĞLU, HASTANEDE ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hastaneye kaldırıldığı akşam Akşener’i ziyaret etmiş, çıkışta “Hekim arkadaşlar bilgi verdiler, çok şükür şimdilik herhangi bir sorun yok. Dinlenmede kendisi, umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır. En büyük arzumuz da bu zaten” demişti.