Hakaret etmesin, cevap versin

Hakaret etmesin, cevap versin
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşme sonrasında iki lider açıklama yaptı.Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşme sonrasında iki lider açıklama yaptı.

Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “yeni anayasa” çağrısı yaptığını anımsatarak, kendilerinin de buna destek verdiklerini söyledi.

Destici, “CHP'nin elbette bu çalışmalara katkı vermesi ve içinde olması çok kıymetlidir. Biz arzu ederiz ki bütün siyasi partiler bunun içinde olsun. Sürecin başlaması için siyasetin yumuşaması lazım, buna da katılıyoruz. Bunun sağlanması için Siyasi Partiler Yasası'ndan başlanabilir” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise Gara operasyonuna ilişkin eleştirileri nedeniyle kendisine “terbiyesiz herif” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelttiği 5 soruya hala yanıt alamadığını anımsattı. İktidarın başarısız operasyonun sorumluluğunu alması gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Başarısızlık vardır. Dillendiren de Sayın Erdoğan'dır. Başarısızlığın faturasını bana değil talimatı verene çıkartacaksınız. Talimatı kim verdi? Ben 5 tane soru sordum. Niye bu kadar alındılar? Cevabını da hala almış değilim. Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün vatandaşlarımız, gaziler, şehitler için sordum. Bu soruların yanıtını bulamadığım için cevabını bekliyorum. Hakaret etmesin, cevap versin.”