Harbiye’de ilk Türkçe rap müzik konseri

Son Güncellenme Tarihi: Eylül 4, 2020 / 11:09

Son yılların en popüler rap şarkıcılarından Gazapizm, KerkiSolfej’in düzenlediği Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında konser verdi. Bu konser ile ilk kez bir Türkçe rap müzik sanatçısı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde yer almış oldu. Konser öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Gazapizm, “Harbiye’de ilk konserimiz. Türkçe rap bugüne kadar kaldırımlardan barlara, gece kulüplerinden büyük festivallere ve Harbiye’lere kadar geldi. Bu işi Türkçe rap camiası adına hep birlikte başardık. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Cem Adrian, Gaye Su Akyol, Korhan Futacı ve Muhlis Berberoğlu’nun konuk olduğu konserde, bugün yayınlanacak “Perişan” şarkısının klibini sahnede ilk kez sevenleriyle paylaştı.
KADINLAR İÇİN ‘YETER’ DEDİ
“Bu dünyada kadın olmanın, çocuk olmanın, hayvan olmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hep birlikte güzel günleri, hep beraber kocaman bir sofraya oturmayı dileyelim ve asla vazgeçmeyelim” diyerek tüm kadınlar için “Kutlu Olsun Günün” ve “Karanfil” şarkılarını seslendirdi. Konsere, Zeynep Bastık, Didem Soydan ve Umut Eker gibi ünlü isimler de katıldı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top