Haris Seferovic: “GALATASARAY’IN TARİHİNİ HERKES BİLİYOR”

Haris Seferovic: “GALATASARAY’IN TARİHİNİ HERKES BİLİYOR”
Galatasaray’ın yeni transferi Haris Seferovic, iyi bir takıma sahip olduklarını ve iyi işler yapacaklarına inandığını söyledi.İsviçreli futbolcu, bu sezonki gol hedefiyle ilgili bir soru üzerine, “Bir rakam vermek istemiyorum...

Galatasaray’ın yeni transferi Haris Seferovic, iyi bir takıma sahip olduklarını ve iyi işler yapacaklarına inandığını söyledi.

İsviçreli futbolcu, bu sezonki gol hedefiyle ilgili bir soru üzerine, “Bir rakam vermek istemiyorum çünkü bu baskı oluşturacak bir şey. Önemli olan kimin gol attığı değil, takımın kazanıyor olmasıdır. Takım olarak hareket etmek önemli. İyi bir takımımız var, iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Burada benim takıma adapte olmam önemli” diye konuştu.

Seferovic, Kasımpaşa maçından sonra taraftarların isteği üzerine “üçlü” çektirmesiyle ilgili soruya, “Benim için özel bir deneyimdi. Burada güzel bir şey var. Umarım buna kısa sürede kendimi adapte ederim” yanıtını verdi.

Haris Seferovic, Galatasaray’ı tercih etmesiyle ilgili soru üzerine ise “Galatasaray’ın ismini, başarılarını, tarihini herkes biliyor. Türkiye’nin en büyük takımı. Dolayısıyla Galatasaray istediği zaman benim için seçenek oydu. Burada son sezon ne olduğu önemli değil. İyi bir şekilde hazırlanacağız ve bu sezon başarılara imza atacağız” değerlendirmesinde bulundu.