Hatayspor karşısında şov yaptı, şampiyonluğa çok yaklaştı

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 2, 2021 / 13:46

Beşiktaş, sahasında konuk ettiği Hatayspor’u gol yağmuruna tuttu. Şampiyonluk yarışında en yakın rakibine 6 puan fark atan siyah beyazlılar, Hatayspor’u 7-0’la geçti. Kartal’ın gollerini Larin (4), N’Koudou, Rıdvan Yılmaz ve Akintola (K.K.)kaydetti. Kartal, bu sezon bir maçta en fazla gol atan takım olarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, 2. dakikada Akintola’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Siyah beyazlılar 11. dakikada Cyle Larin’in golüyle durumu 2-0’a getirdi. Kartal, 14. dakikada Larin’le bir kez daha güldü ve fark 3’e yükseldi: 3-0. Sergen Yalçın’ın takımı, N’Koudou’nun golüyle skoru 4-0’a taşıdı. Lider, oyuna sonradan giren genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ın 44. dakikada attığı golle ilk yarıda 5-0’lık üstünlük sağladı.
İkinci yarıya da etkili başlayan siyah beyazlılar adeta gol olup yağmaya devam etti. 55. dakikada Cyle Larin skoru 6-0’a getirdi ve hat-trick yaptı. Maçta son sözü yine Larin söyledi ve Kanadalı futbolcu 65. dakikada attığı golle maçın skorunu belirledi: 7-0.

STAT: Vodafone Park
HAKEMLER: Ali Palabıyık, Kemal Yılmaz, Serkan Çimen
BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala, Josef, Ghezzal (Dk. 76 Mensah), Atiba (Dk. 46 Dorukhan Toköz), Ljajic (Dk. 69 Necip Uysal), N’Koudou (Dk. 43 Rıdvan Yılmaz), Larin
ATAKAŞ HATAYSPOR: Munir, Popov (Dk. 46 Burak Can Çamoğlu), Billong (Dk. 46 Yusuf Abdioğlu), Pablo Santos, Katranis (Dk. 71 Mesut Çaytemel), Aabid (Dk. 71 Muhammet Mert), Ruben Ribeiro, Akintola, Traore (Dk. 46 Abdurrahman Canlı), Boupendza, Diouf
GOLLER: Dk. 2 Akintola (k.k), Dk. 11, Dk. 14, Dk. 55 ve Dk. 65 Larin, Dk. 38 N’Koudou, Dk. 44 Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top