Havai fişekle gelen ölüm

Havai fişekle gelen ölüm
Peru’nun başkenti Lima’daki bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.Santa Clara bölgesinde bulunan bir havai fişek fabrikasında patlama sesleri...

Peru’nun başkenti Lima’daki bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 5 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı.

Santa Clara bölgesinde bulunan bir havai fişek fabrikasında patlama sesleri duyuldu. Şiddetli patlamaların ardından fabrikadan alevler yükseldi.

Peru Sağlık Bakanı Jorge Lopez tarafından yapılan açıklamada, “Polisin yaptığı araştırmalar sonucu varılan bilgilere göre havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 5 kişi hayatını kaybetti” ifadeleri kullanıldı.

Patlama nedeniyle 6 kişinin de yaralandığı olayın ardından bölge halkı panikle evlerini terk etti. Lima’nın birçok noktasından olay yerine gelen en az 17 itfaiye ekibi alevlere müdahale ederken, belediye yetkilileri ve polis de soruşturmanın detaylarını araştırıyor.