Havalandırma boşluğunda doğan kediler duvar kırılarak kurtarıldı

Havalandırma boşluğunda doğan kediler duvar kırılarak kurtarıldı
İstanbul Avcılar'da bulunan bir binanın havalandırma boşluğunda doğan 5 yavru kedi, itfaiye ekiplerinin duvarı balyozla kırması sonucu kurtarıldı. Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi’nde iş yeri bulunan Abdullah Şimşek, sabah...

İstanbul Avcılar'da bulunan bir binanın havalandırma boşluğunda doğan 5 yavru kedi, itfaiye ekiplerinin duvarı balyozla kırması sonucu kurtarıldı.

Merkez Mahallesi Reşitpaşa Caddesi’nde iş yeri bulunan Abdullah Şimşek, sabah miyavlama sesleri duydu. Sesin kaynağını araştıran Şimşek, havalandırma boşluğundan cep telefonu kamerası ile görüntü alırken, bir kedi ve yavruları olduğunu fark etti. Abdullah Şimşek, kedilerin kurtarılması için '112 Çağrı Merkezi’ni aradı. İş yerine sevk edilen itfaiye erleri kedileri hayvan yakalama aparatı ile çıkaramayınca binanın kullanılmayan bodrum katından kedilerin çıkarılması için çalışma başlatıldı. Ekipler, balyozla duvarı delerek yavru kedileri kurtardı. Çalışma sırasında  anne kedi ise havalandırma boşluğunun duvarına tırmanarak çıktı.

Kedilerin kurtarılmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Abdullah Şimşek, "Sesleri duydum, havalandırma boşluğundan görüntü alınca fark ettim. Bunun üzerine itfaiyeyi aradım. Sağ olsunlar geldiler, kurtardılar" dedi. (DHA)