“Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli”

“Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli”
Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve gıda fiyatlarına gelen art arda zamlara tepkiler büyüyor. Son olarak komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından isyan etti. “Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli”...

Elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve gıda fiyatlarına gelen art arda zamlara tepkiler büyüyor. Son olarak komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından isyan etti. “Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli” diyen Yılmaz, her şeyin simit fiyatı üzerinden konuşulmasından şüphelenmesi gerektiğini aktardı.

Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Eskiden şey vardı, ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor!! Birçok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.”

“Otomobil Avrupa’da bu kadarken biz de niye bu kadar diyorsun, “E var ki alıyon” diyor… Her şey bu kadar pahalı olmasa sen de alacaksın. Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “Bari simit pahalı olmasın” diye ideal mi olur. Peh! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi geçen hesapladık da o yüzden konuşuyorum… Yoksa biz de “Simit çok pahalı yaa” deyip sıramızı savalım mı? Memleket diyorum… Zengin… Zengin! Yalnızca bizim haberimiz yok! Misal hava 32 derece, hissedilen 18 gibi düşün.”

‘ABİ HER ŞEY DÜZGÜN, SEN ABARTIYORSUN’
Hayat pahalılığından şikayet etmeyenlere de esprili bir dille tepki gösteren Cem Yılmaz, deve fotoğrafı paylaşarak, ‘’Abi her şey düzgün, sen abartıyorsun’’ notunu düştü.