Hayat TÜGVA’da Selman Öğüt’e güzel

Hayat TÜGVA’da Selman Öğüt’e güzel
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucusu ve yöneticisi olduğu TÜGVA ile ilgili yeni belgeler sızdı. TÜGVA’lıların kamu kurumlarında işe alınması için hazırlanan torpil listelerini sosyal medya...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucusu ve yöneticisi olduğu TÜGVA ile ilgili yeni belgeler sızdı. TÜGVA’lıların kamu kurumlarında işe alınması için hazırlanan torpil listelerini sosyal medya hesabından yayınlayan Metin Cihan yeni bir belgeyi paylaştı.

Metin Cihan, Türk Hava Yolları’nın ‘Pelikan’ grubunun önde gelen isimlerinden olduğu ileri sürülen hukukçu Selman Öğüt için 1500 ücretsiz uçak bileti verdiğini belgeleriyle açıkladı, “Yeni gelen TÜGVA belgelerine göz atıyorum. Başına Selman Öğüt’ü koydukları bir program için THY’den 1500 adet ücretsiz uçak bileti istemişler. Ve elbette almışlar” diyerek belgeleri paylaştı.

TÜGVA’nın talep yazısında uçak biletlerinin 1000’inin yurt içi, 300’ünün yurt dışı kısa, 200’ünün yurt dışı uzun uçuş olabileceği belirtildi.