Hem çalışıyoruz hem batıyoruz

Hem çalışıyoruz hem batıyoruz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener il gezilerine Burdur’la devam etti. Burada vatandaşlarla buluşan Akşener’in mikrofon uzattığı bir kadın yurttaş 65 yaşında olduğunu belirtti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener il gezilerine Burdur’la devam etti. Burada vatandaşlarla buluşan Akşener’in mikrofon uzattığı bir kadın yurttaş 65 yaşında olduğunu belirtti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin dünkü grup toplantısında söylediği sözlere tepki göstererek, “Yarın dilekçe vereceğim. Diyemez. Sürtük değiliz. 50 senedir kocamla yaşıyorum. 14 senedir kocam felç. Kimsenin yüzünü bakmıyorum. Allah’tan başka kimseyi bilmiyorum. 15 yaşında evlendim. Ben sürtük değilim, ‘sürtük’ diyemezsiniz” diye konuştu. Akşener, bunun üzerine konuşmasını şöyle sürdürdü:

NAMUSUN ÜZERİNE YEMİN ETTİN, O YEMİNİ BOZDUN
“Sayın Erdoğan duydun mu? Bu ablayı duydun mu? Sen Cumhurbaşkanı’sın, bir yemin ettin Sayın Erdoğan. Hepimizin Cumhurbaşkanı olacağına yemin ettin, namusun üzerine ettin Sayın Erdoğan. Bu ablanın da benim de senin de onun da Cumhurbaşkanı olmaya yemin ettin. Bizim namuslarımıza haksız yere, hukuksuz yere iftira atan, el uzatan olduğu zaman o eli kırmak üzere yemin ettin, namusun üzerine yemin ettin. O yemini bozdun. Şimdi, şehirli kadınlar kızdı zannettin değil mi? Bak, başörtülü, tülbent örtülü bir ablamız bu. Şimdi namusunun üzerine ettiğin yeminini bozdun ama ilk defa bozmuyorsun. O Cumhurbaşkanlığı yeminin her bir kelimesini bozdun. Ama üzülme ablacım; az kaldı, gidiyorlar.”

MERAL AKŞENER VATANDAŞLA DİYALOĞUNU PAYLAŞTI: HEM ÇALIŞIYORUZ HEM BATIYORUZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Burdur’un Yeşilova ilçesine ziyarette bulundu. Akşener, ilçede bir vatandaşla aralarında geçen diyaloğu sosyal medya hesabından paylaştı. "Hem çalışıyoruz hem batıyoruz" sözleriyle derdini Akşener'e anlatan vatandaşın videosu sosyal medyada gündem oldu. O vatandaş cebinden telefonunu çıkartıp kendisine gelen 4 bin 821 liralık elektrik faturasını Akşener'e gösterdi, "İşlerimiz tamamen durdu, köylü vatandaş bitiyor, biz de bitiyoruz" dedi.