HER HAFTA FARKLI BİR FENER...

Geçen hafta sonu Fenerbahçe bize nasıl bir kabus izlettiyse bu haftada tam tersine keyifli bir akşam yaşattı. Neredeyse her oyuncu çok iyi oynadı. İşin tuhafı bunun çok bir önemi yok çünkü Perşembe günü oynayacağımız maçta dün akşamki kadrodan sahada kim bulunacak belli değil.
Bu “her hafta farklı kadro” olayı bence bize ve insan doğasına çok da uygun değil. Özel bir not Crespo’ya, oynamadığı her maç net bir şekilde hoca hatası, anlamsızlığıdır. Hiç kimse bana böyle bir oyuncunun yedek kalmasını açıklayamaz. Takımda asla alternatifi olmayan bir oyuncu.
Sayın Jesus ısrarla Arda’yı son 3 dakika falan alıyor oyuna. Dün akşamda dakika 90’da girdi Arda. İlk 11’i almıyorsun anladık, bari bal yapmayan arılar MH Yandaş veya Rossi yerine Arda’yı alsana be hoca. 90’da aldığın Arda’dan sana ne hayır gelsin? Ne derdin var Arda’yla?
Maçla ilgili geri kalan detayları yan taraftaki beyefendiden öğrenebilirsiniz. Benim başka dertlerim var. Bu hafta Fenerbahçe taraftarı bir kez daha ne kadar başarısız bir Başkanı olduğunu gördü. Günlerce şişirilen bir forvet transferi beklentisinin üzerine geçen sene defalarca dalga geçtiğimiz Batshuayi’yi getirdi. Aslında yaz başı gelse kimsenin laf etmeyeceği bu transfer bunca süre geçip muazzam beklentiler yaratılınca canımızı bir hayli sıktı. Klubün taraftarla çok ciddi bir iletişim problemi var. Sanırım yönetim bunun takıma ve camiaya verdiği zararın farkında değil, zira hiçbir önlem almıyorlar. Neyse, dört gözle Kiev maçını bekliyorum, skor kadar da merak ettiğim nasıl bir kadroyla çıkacağı hocanın. Bir intikam ve kendini kanıtlama maçına çıkıyoruz camia olarak. Umarım Jesus saçma bir sürprizle karşılamaz bizleri.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi