Her şey bitti muhalefet kaldı

Her şey bitti muhalefet kaldı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat’ta katıldığı bir toplantıda muhalefete yüklendi, Türkiye’nin en büyük açıklarından birisinin yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığı olduğu söyledi. Bozdağ muhalefeti, talep...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat’ta katıldığı bir toplantıda muhalefete yüklendi, Türkiye’nin en büyük açıklarından birisinin yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığı olduğu söyledi. Bozdağ muhalefeti, talep ettiği Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem nedeniyle eleştirdi, “Bakın siyasi partilerin genel başkanları ve temsilcilerinin konuşmalarına geleceğe dair bir şey söylemiyorlar. Bol bol günü tekrar ediyorlar. Düne dönmekten günü geçirmekten bahsediyorlar. Düne dönmekten, parlamenter sisteme gitmekten, günün köhnemiş müesseselerini Türkiye’ye yeniden kazandırmaktan bahsedenlerin geleceğe dair söyleyecekleri elbette fazla bir sözleri yoktur” dedi.

“Türkiye’nin pek çok açığı olan alanlar var. Evet bütçe açığımızda var ama bana sorarsanız Türkiye’nin en büyük açıklarından birisi yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığıdır” diyen Bekir Bozdağ’a göre eğer bu alanda açık olmasaydı başarı katlanırdı. Bozdağ, “Eğer Türkiye’de yerli ve milli demokratik bir muhalefet olmuş olsa iktidar daha güçlü ve daha başarılı olur” ifadelerini kullandı.