HER ŞEY ŞAHANE AMA DERDİMİZ BÜYÜK

Şu futbolu bir ay daha erken oynamaya başlasak, bu mücadele gücüne bir ay daha erken kavuşsak bugün bambaşka heyecanlar yaşıyor olacaktık. Maçı seyretmeyip, 3-2 bittiğini duyan birileri, Fenerbahçe’nin zor kazandığını düşünebilir ama biz tribünde bir an bile tereddüte düşmedik, bir an bile kazanma inancımızı kaybetmedik.
Yalnız Fenerbahçe’ye söylediğimizi Gaziantep’e de söyleyebiliriz. Dün akşam gösterdiğiniz hırsı, hevesi bu senenin yarısında sergileseniz ilk ona girerdiniz. Dün akşamki motivasyonunuz takdire şayandı, sebebini bilmesek de.
Neyse bizim taraftarın motivasyonu da şahaneydi ama derdimiz büyük. Bu tribünler İsmail Kartal’ı seviyor. “Fenerbahçe’nin Çocuğu” tezahüratları herkesin hakkedeceği bir takdir değil.
Amma Başkan Ali Koç’un Jorge Jesus girişimleri de çoğumuzun, aklını karıştırıyor. Portekizli’nin başarıları ortada, kim istemez böyle bir hocayı. Keşke İsmail Kartal’la ikisine birlikte çalıştırmanın formülünü bulsa Ali Koç…
Bugünkü maçtan çıkan bir not da golcü ile ilgili. Bir kere daha gördük ki Serdar Dursun’un dışında bir golcüye daha ihtiyacımız var. Hem de attığından daha az kaçıran bir golcüye.
Son bir notumuz da ligi birinci sırada bitirecek takıma ve taraftarlarına. Hala geçmişe yönelik hayali şampiyonluk heveslerinden vazgeçin. Ayrıca Kadıköy’e, Bağdat Caddesi’ne bayrak asma girişimleri, kutlama yürüyüşü yapma hevesleri yanlış işler. Tavsiye etmeyiz. Daha doğru merkezler VAR kutlama düzenlemek için. Mesela Riva’da falan kutlama imkanı VAR. Ankara’da Balgat’ta bayrak asabileceğiniz binalar, merkezler VAR… Siz daha iyi bilirsiniz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
İbrahim Can Arşivi