Hesaplaşma

Son Güncellenme Tarihi: Mayıs 7, 2021 / 09:40

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, şebekesine yönelik operasyonun ardından çektiği ikinci videoda eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar’ı, tecavüze uğradığını öne sürdükten sonra ölüsü bulunan bir kadınla ilişkilendirdi.
Halen yurt dışında bulunan Peker’in adamlarına geçen ay operasyon düzenlenmişti. Evi de aranan Peker, 2 Mayıs’ta yayınladığı ilk videoda operasyonu Ağar ve ‘Pelikancılar’ın düzenlediğini öne sürmüştü.
İkinci videosunu dün YouTube üzerinden yayınlayan Peker, “Aslanın inine giriyorsan parçalanmayı göze alacaksın” derken, kendisinin Türkiye’ye getirilmeye uğraşıldığını söyledi.
Peker, konuşmasının bir bölümünde Tolga Ağar’ın Emir Sarıgül’ün Beykoz Konakları’ndaki evinde iş insanı Nusret Gökçe ile yaşandığını iddia ettiği bir gerilimden bahsetti. Parmağını diyet olarak ortaya koyduğunu da belirten Peker, “Anlattığımdan bir tanesi yalan çıkarsa bu parmağı keseceğim” ifadesini kullandı.
Peker, Tolga Ağar’la ilgili bir başka iddiayı daha gündeme getirdi.
Peker şunları anlattı:
“Tolga Ağar’ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, ‘Tolga Ağar bana tecavüz etti’ diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipçeğiz öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor.”
Peker’in bahsettiği Yeldana Kaharman, Elazığ’da Mart 2019’da ölü bulunmuştu.
Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığı, Peker›in sosyal medyada yayınlanan iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top