"Hocaların hocası" Nermin Abadan Unat'tan sandık çağrısı: Atatürk'ün emanetine sahip çıkın, oy verin

"Hocaların hocası" Nermin Abadan Unat'tan sandık çağrısı: Atatürk'ün emanetine sahip çıkın, oy verin
103 yaşındaki siyaset ve iletişim bilimci, "hocaların hocası" Nermin Abadan Unat, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında tüm seçmenleri oy vermeye çağırdı.Aposto'ya konuşan Unat, "Evlatlarım....

103 yaşındaki siyaset ve iletişim bilimci, "hocaların hocası" Nermin Abadan Unat, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında tüm seçmenleri oy vermeye çağırdı.

Aposto'ya konuşan Unat, "Evlatlarım. Önümüzde yeni bir seçim var. 28 Mayıs’taki bu seçim bir referandumdur. Ya demokrasiyi seçeceğiz ya otokrasiyi. Ya adaleti seçeceğiz ya keyfiyeti. Ya tüm milletimiz kazanacak ya da bir avuç insan kazanacak. Türkiye’de yapılan ilk seçimlerinden bu yana hep oy kullandım. Şimdi 28 Mayıs’taki seçimde de oy kullanacağım" diyerek oy kullanacağını ve bu seçimin bir referandum olduğunu ifade etti.

Unat şöyle devam etti:

"Bu çok önemli seçimde küskünlük ve kırgınlıklarınızı lütfen kenara bırakın. Sizleri oy kullanmaya, sandıkları korumaya çağırıyorum. Atatürk bu vatanı bize emanet etti. Emanetine sahip çıkalım. Lütfen oy verin. Arkadaşlarınızı oy vermeye davet edin. Hepinizi gözlerinizden öperim."