‘Hükümet korkuyu yönetmeye çalışıyor’

‘Hükümet korkuyu yönetmeye çalışıyor’
Radyo Karakutu’da yayınlanan Bidebunuizle programında Yavuz Oğhan’a konuşan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, gündemdeki “darbe” tartışmalarını değerlendirdi.İktidarın söylemlerinin ülkenin huzurunu kaçıran...

Radyo Karakutu’da yayınlanan Bidebunuizle programında Yavuz Oğhan’a konuşan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, gündemdeki “darbe” tartışmalarını değerlendirdi.
İktidarın söylemlerinin ülkenin huzurunu kaçıran bir dil olduğunu belirten Ağıralioğlu, “Hükümetin siyasi algoritması böyle çalışıyor. Uzun zamandır ülkeyi yönetmek yerine korkuyu yönetmeye çalışıyorlar. Ümidi yöneterek iktidar oldular, korkuyu yöneterek iktidarda kalmaya çalşıyorlar. Bu memleketin huzurunu kaçıran bir dildir. Memlekette her şey dört başı mamur olmayabilir. Ama iktidarın görevi memleketi dört başı mamur bir hale getirmektir. Kurtlar Vadisi replikleriyle siyaset yapmak çok yaralayıcı bir dildir” dedi.
“Bir anda ne hikmetse konu salgından ezana, maskeden göklerde dalgalanan bayrağa döndü. Bu nasıl bir dil, nasıl bir siyasi jargon” diye tepki gösteren Ağıralioğlu, “Biz hukuk ülkesiyiz. Biz memleketi ele kaptırabilecek bir ülke olmadığımızı gösterdik. Bunu biz 15 Temmuz’da gösterdik” dedi.