HÜRRİYET BASKINININ FAİLİ BENİM

HÜRRİYET BASKINININ FAİLİ BENİM
Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 6’ncı videoda 6 Eylül 2015 gecesi Hürriyet Gazetesi’ni bir AK Parti’li vekilin ricasıyla bastırdığını itiraf etti. İsmini açıklamadığı AK Parti’li vekilin kendisine, “Bizim...

Suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı 6’ncı videoda 6 Eylül 2015 gecesi Hürriyet Gazetesi’ni bir AK Parti’li vekilin ricasıyla bastırdığını itiraf etti. İsmini açıklamadığı AK Parti’li vekilin kendisine, “Bizim gençlik kollarından birtakım arkadaşlar gidecekler. Onlar profesyonel değil” dediğini aktaran Peker, “Savcılar işte ikrar, delil. Ben yaptım. Milletvekili söyledi” ifadelerini kullandı. Peker, Yıldırım Demirören’e de seslenerek, “Pambıkören, oturduğun koltukta benim emeğim var” dedi.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, Youtube üzerinden “Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür” başlığı ile yayınladığı 6. video ile yeni iddialarda bulundu.
Söz konusu videoda Peker’in masasının üzerinde Yılmaz Özdil’in ‘Son Cüret’ isimli kitabı yer aldı. Peker şöyle konuştu:
“Hürriyet Gazetesi, sizin gazetenizi ben bastırdım. Suç ikrarı yapıyorum. Bastırtmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine bakabilirsiniz. Savcılar işte ikrar, delil. Ben yaptım. Milletvekili söyledi. Aydın Doğan yaşlı adam. Bir taraftan ölüm korkusu sardı. Bir taraftan devam eden mahkemeyle. Lan senin oturduğun koltukta benim emeğim var. Ben pislik, siz temizlik he. Namussuzsunuz ulan. Pambıkören, seni adım adım takip edeceğim, Azerbaycan her şey…”
Peker, gazete binasını taşlayan grubun başında Abdurrahim Boynukalın’ın bulunduğunu da belirtti.
‘PİS İŞLERİ PİSLİKLER ANLATIR’
Medyada kendisinin söylediklerine suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle inanılmaması gerektiğini savunanlara cevap veren Peker, “Çakma gazeteciler, cami hocası mı anlatacaktı bunları? Pis işleri pislikler anlatır. Dünyadaki en büyük skandallar cami hocalarının anlattıklarından mı ortaya çıktı?” dedi.
‘SOYLU, KALIN’I TAKİP ETTİRİYOR’
Videosunun sonunda dikkat çeken bir iddiada daha bulunan Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı takip ettirdiğini söyledi. Peker, “Yav, İbrahim Kalın tweet paylaşıyor, sana destek oluyor. Bu İbrahim Kalın’ı takip ettiriyor biliyor musunuz” ifadelerini kullandı.