İçişleri Bakanı Soylu, Akşener’i hedef aldı: Seni en iyi biz biliriz

İçişleri Bakanı Soylu, Akşener’i hedef aldı: Seni en iyi biz biliriz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerin yaşadığı sorunları gündeme getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak “Seni en iyi biz biliriz” dedi.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerin yaşadığı sorunları gündeme getiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hedef alarak “Seni en iyi biz biliriz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada polislerin “siyasi baskı” ve “mobingle” karşılaştığını söyledi. Polislerin baskı sonucunda istifa ettiğini ve intihar vakalarının arttığını belirten Akşener, “Peki, bu vahim durum karşısında, Bay Kriz ve ‘usta’ İçişleri Bakanı ne yapıyor? Hiçbir şey…” dedi.

Akşener’in bu sözlerinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından Akşener’i hedef alarak açıklama yayınladı. Akşener’e hitaben “Zafiyet Hanım” ifadesini kaydeden Soylu, “Seni en iyi biz biliriz. Seni en iyi bildiğimizi de en iyi sen bilirsin. Emniyet Teşkilatımız her an başarıdan başarıya koşarken kahraman polisimiz ağzına hiç yakışmıyor…” dedi.

İYİ PARTİ CEPHESİNDEN ÇOK SERT AÇIKLAMA

Bakan Soylu’nun ifadelerine jet yanıt veren İYİ Parti cephesinden yapılan açıklamada, “Kifayetsizliğin ve seviyesizliğin hiçbir idareciye bir şey katmayacağını ve yakışmayacağını hatırlatarak ilan etmek isteriz ki İYİ Parti, Emniyet Teşkilatımızın sorunlarını dile getirmeye, bu sorunlara çözümler önermeye devam edecektir. Mevcut iktidar bu sorunları çözmediği taktirde de İYİ Parti iktidarında gereğini hızla yapacaktır” denildi.