İdil korona oldu

İdil korona oldu
İzmir’in Bayraklı ilçesinde 6.9’luk deprem sonrasında çöken Emrah Apartmanı’nın enkazından 58 saat sonra kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin ile annesinin koronavirüs olduğu tespit edildi. İdil koronavirüs tedavisine alındı.İzmir’de...

İzmir’in Bayraklı ilçesinde 6.9’luk deprem sonrasında çöken Emrah Apartmanı’nın enkazından 58 saat sonra kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin ile annesinin koronavirüs olduğu tespit edildi. İdil koronavirüs tedavisine alındı.
İzmir’de meydana gelen 6.9 büyüklüğündeki depremden 58 saat sonra canlı olarak kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Şirin’in deprem öncesinde koronavirüse yakalandığı tespit edilirken, hastanede tedavisine devam ediliyor. Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Muhammet Güven, 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda Güven, dün enkazdan çıkarılan Elif Perinçek (3) ve İdil Şirin´in (14) sağlık durumları hakkında açıklamada bulundu. Güven, ”İdil kızımızın durumu iyi. Kendisi Covid pozitif. Bunun tedavisini görüyor. İdil’in annesi de Covid pozitif. Onun dışında bir sıkıntısı yok görünüyor.” dedi.