İfade mi senaryo mu

İfade mi senaryo mu
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yönelik saldırıda gözaltına alınan 3 kişi daha tutuklandı. Şüpheliler ifadelerinde olayı “Ateş edilince kurşunlara hedef olmamak için yanımızdan geçen tanımadığımız...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a yönelik saldırıda gözaltına alınan 3 kişi daha tutuklandı. Şüpheliler ifadelerinde olayı “Ateş edilince kurşunlara hedef olmamak için yanımızdan geçen tanımadığımız şahısların arabasına binip kaçtık” diye anlattı.
Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, üç kişi ifadelerinde, test sürüşü yapmak için galeriye giderken yolda kavgaya denk geldiklerini, ayırmaya çalışırken Özdağ ve arkadaşının arkadan ateş ettiğini ileri sürdü. Kaçtıkları sırada, Özdağ›a saldıranların arabasına mecburen bindiklerini belirterek, “Kim olduklarını bilmiyoruz” dediler.
Bir şüpheli ise ifadesinde kavgayı görünce cep telefonunu çıkarıp kayda girdiğini anlatarak, şunları söyledi:
“Kavgayı çeker paylaşırım diye düşündüm. Kavga edenlerin kim olduğunu bilmiyorum. Video çekmek için yaklaştığımda tanımadığım biri ‘Bayram vur şu p…’ diye bağırdı. Silah çekebileceklerini düşünerek kaçtık.”
Şüpheli elindeki silah için ise “Uyuşturucu satıcılarından çekindiğim için kurusıkı taşıyorum, düşmesin diye elimde tutuyordum” dedi.