İki polisin koruduğu kadını, eski eşi öldürdü

İki polisin koruduğu kadını, eski eşi öldürdü
İzmir Torbalı’da yanında iki polis ile birlikte eski eşi ile görüşmeye giden Aslı B., ölümden kurtulamadı. Engin, yanındaki iki polise rağmen eski eşinin bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. İki polis açığa alındı,...

İzmir Torbalı’da yanında iki polis ile birlikte eski eşi ile görüşmeye giden Aslı B., ölümden kurtulamadı. Engin, yanındaki iki polise rağmen eski eşinin bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. İki polis açığa alındı, şüpheli eski eş Mehmet Angi de yakalandı. Olay, dün öğle saatlerinde Torbalı ilçesi 7 Eylül Mahallesi’nde meydana geldi. Üç çocukları olan Mehmet Angi ve Aslı B., 45 gün önce boşandı. Aslı B., çocuklarını bırakıp başka biriyle yaşamaya başladı. Bir süre sonra çocuklarını görmek isteyen Aslı B., iddiaya göre, 2 polis eşliğinde boşandığı eşi Mehmet Angi’nin yaşadığı eve gitti. Aslı B., polisler yanında bulunduğu esnada eski eşi Mehmet Angi’nin bıçaklı saldırısına uğradı. Torbalı Devlet Hastanesi kaldırılan Aslı B., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Mehmet Angi’nin emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandığı, 2 polis memurunun ise açığa alınarak haklarında adli ve idari tahkikat başlatıldığı belirtildi. İzmir Valiliği’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özetle şu ifadelere yer verdi:



POLİSİN HAMLESİNE RAĞMEN BIÇAKLADI
“A.B., polis ekibi tarafından refakate alınmış, çocuklarının bulunduğu ikamete geçilmiştir. O sırada evde bulunan A.B. ile eski eşinin anne ve babası arasında tartışma çıkmış, polis ekibi her iki tarafı sakinleştirmeye ve maktulü araca bindirmeye çalışırken, binanın yan tarafında saklandığı anlaşılan şüpheli M.A., A.B.’ye doğru koşmaya başlamış, polis memurlarının şüpheliyi durdurmaya yönelik hamlesine rağmen A.B.’yi bıçakla yaralamıştır. M.A. bedeni kuvvet ile beraber gaz sıkılmak suretiyle etkisiz hale getirilerek yakalanmıştır.”