İlk defa iptal edildi

İlk defa iptal edildi
Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Star Wars kutlamaları bu yıl resmi olarak iptal edildi. Koronavirüs salgını nedeniyle etkinliği iptal eden şirket bu konuda açıklama yaparak, “Star Wars kutlamalarında hayranların,...

Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Star Wars kutlamaları bu yıl resmi olarak iptal edildi. Koronavirüs salgını nedeniyle etkinliği iptal eden şirket bu konuda açıklama yaparak, “Star Wars kutlamalarında hayranların, katılımcıların, performans sergileyecek olanların, misafirlerin ve teknik ekibin sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimiz. Kovid-19’un küresel etkisine, yerel ve eyalet yetkilileriyle son olarak yayınlanan güvenlik kurallarını konuşmamıza bağlı olarak 2020 Star Wars kutlamalarını iptal etme kararı vermek zorundayız” ifadelerini kullandı.
2022’YE ERTELENDİ
Son olarak 2019’un Nisan ayında yapılan kutlamalar bu yıl salgın nedeniyle 27 ile 30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecekti. Kutlamalar yeni kararla birlikte önümüzdeki yılı da atlayarak, 18 ile 21 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.