İmamoğlu 18 ayın hesabını verdi

Son Güncellenme Tarihi: Aralık 25, 2020 / 10:52

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 18 aylık görev süresini 18 maddede özetlediği icraatlarıyla anlattı. Altı ayda bir ‘hesap verme’ toplantıları yapan İmamoğlu, bu kapsamda haziran seçimleri sonrası üçüncü kez 16 milyon İstanbulluya hesap verdi. İmamoğlu, “Biz, kamu yönetiminde halka hesap vermeyi onur kabul eden bir anlayışı temsil ediyoruz. Çünkü biz, halka hesap vermeyi unutanların, bir süre sonra kirlendiklerini ve geçici sürelerle geldikleri koltuklara yapışmak için olmadık işlere giriştiklerini iyi biliyoruz” dedi. İmamoğlu, durdurulan metro inşaatlarındaki ilerlemeleri, açılan yeşil alanları, su baskınlarına karşı yapılan altyapı çalışmalarını ve meydan projelerini madde madde anlattı.
İmamoğlu ayrıca Kanal İstanbul’a ilişkin itirazlarını yineledi. İmamoğlu, “Ne karar verdiyseniz, kime söz verdiyseniz fark etmez, vazgeçin. Derhal durun. Bu millet ne bugün ne de yarın sizi affetmez.” dedi. İmamoğlu, geçmiş dönem İBB yönetimine ait 40’ın üzerinde yolsuzluk dosyası olduğunu da belirtti.

Akit bir gazete değildir

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, işbaşına gelişinin 18’nci ayında yapılan toplantıda, Akit gazetesinden bir muhabirin sorduğu soruyu geri çevirerek, «Bence çalıştığınız yer bir gazete değildir. Sizin yayın organınızın sorusuna cevap vermeye tenezzül etmem» dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top