İmamoğlu: Az kaldı, gidecekler

İmamoğlu: Az kaldı, gidecekler
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Az kaldı, gidecekler. Bu ülkenin tapusu, 86 milyon insana aittir, bir kişiye ya da bir zümreye ait değildir. Bu ülkenin tapusunu tekrar millet devralacak” dedi. Altıncı...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Az kaldı, gidecekler. Bu ülkenin tapusu, 86 milyon insana aittir, bir kişiye ya da bir zümreye ait değildir. Bu ülkenin tapusunu tekrar millet devralacak” dedi. Altıncı ‘Kent Lokantası’nı Avcılar’da hizmete açan İmamoğlu, öğle yemeğini, çoğunluğu öğrencilerden oluşan bir grupla birlikte yedi. ANKA’nın haberine göre; İmamoğlu burada yaptığı konuşmada, “Bu bölgenin en büyük müjdesi, tabii ki Sefaköy-Beylikdüzü metrosu olacak. Cumhurbaşkanlığı, yatırım planına almıyor. Ama az kaldı, gidecekler. Ondan sonra, memleketimizin her köşesine eşit hizmet sunmayı birlikte ispat edeceğiz. Her şey çok güzel olacak” dedi.

İmamoğlu’ndan Anadolu turu
Hakkında hapis ve siyasi yasak kararı verilen İmamoğlu, 15’ten fazla ili ziyaret edecek. T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre; İmamoğlu, bugün yapacağı Kastamonu ve Safranbolu ziyaretlerinin ardından, İBB’nin kardeş belediyelerinin bulunduğu aralarında Sinop, Karabük, Tunceli, Artvin, Giresun ve Hakkari’nin de olduğu şehirlere giderek açılışlara katılacak.