İmamoğlu CHP Genel Merkezi’nde

İmamoğlu CHP Genel Merkezi’nde
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Merkezi’ne geldi. Bugün toplanan Merkez Yürütme Kurulu toplantısının bitmesinden hemen sonra parti binasına gelen İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Merkezi’ne geldi. Bugün toplanan Merkez Yürütme Kurulu toplantısının bitmesinden hemen sonra parti binasına gelen İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile baş başa görüşüyor.

Görüşmede seçim sonuçlarıyla birlikte CHP’de talimatı verilen kurultay sürecinin de gündeme gelmesi bekleniyor. Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan İmamoğlu, “değişmeyen tek şey değişim” mesajı vererek, CHP için “değişim” sinyali vermişti.

Bu açıklamalardan sonra da İmamoğlu’nun ismi ilk kez açık bir şekilde CHP Genel Başkanlığı için dillendirilmeye başlanmıştı.

Ancak kurultay sürecinin belirsizliği ve İmamoğlu hakkında istinaf sürecinde devam eden “siyasi yasak” talepli dava nedeniyle farklı formüller de dillendiriliyor.