İmamoğlu: Depremin seçimle ilgisi yok, çağırın koşa koşa gelelim

İmamoğlu: Depremin seçimle ilgisi yok, çağırın koşa koşa gelelim
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy’de yenilenecek bir apartmanın yıkım organizasyonunda yaptığı açıklamada İstanbul’da depreme karşı acilen harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayarak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy’de yenilenecek bir apartmanın yıkım organizasyonunda yaptığı açıklamada İstanbul’da depreme karşı acilen harekete geçilmesi gerektiğini vurgulayarak iktidara seslendi. Seçimin beklenmemesi gerektiğini söyleyen İmamoğlu, “Bunun bugünü, yarını yok. Bugün mü bir araya gelelim? Buyurun gelelim, konuşalım. Çağırın koşa koşa gelelim” dedi. Depreme hazırlığın seçim vaadiyle alakası olmadığına dikkat çeken İmamoğlu, “Seçimden sonra kim yönetecekse o devam ettirsin, meseleye böyle bakmak gerekir” diye konuştu.
İBB ekiplerinden edindiği bilgiye göre İstanbul’daki sıkıntılı binaların yüzde 50’sinde kiracıların oturduğunu söyleyen İmamoğlu, koşulların zor olduğunu bildiğini ama kiralık evler konusunda yine de dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.