İmamoğlu ve Kaftancıoğlu’ndan ortak açıklama: Ok yaydan çıkmıştır

Son Güncellenme Tarihi: Aralık 23, 2022 / 11:40

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hakkında hapis cezası verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na dayanışma ziyaretinde bulundu. Saraçhane’de ortak açıklama yapan Kaftancıoğlu ve İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın İBB ile ilgili savcılığa dosya vermesiyle ilgili de açıklamalarda bulundular.

“Üç yıl boyunca engellemelere rağmen her türlü hizmeti sunmaya devam eden İstanbul’un seçilmiş CHP’li belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na tüm İstanbul örgütünü temsilen dayanışmamızı göstermek ve bir kez daha yanında olduğumuzu göstermek için geldik” diyen Kaftancıoğlu, “Geçmiş olsun demiyorum, çünkü iktidardaki kötülüğün yaptıklarının sınırı yok. Görünen o ki yapacaklarının da sınırı yok. Biz biliyoruz ki hep beraber, omuz omuza 85 milyonun başından bu kötülüğü defetmek için çalışacağız. Dün gece olanlar, bize bir kez daha bu kötülüğün sonunun olmadığını gösterdi. Sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye nefes aldıracağız” diye konuştu.

İmamoğlu ise “Dün itibarıyla uydurma bir terör soruşturmasının savcılığa başvurma hali var. Birkaç gün önce malum bakan çıkıp, ‘şöyle olursa görevden almam ama şu hallerde alırım’ dedi. Bu ne kibir, bu ne aymazlık? Bu dil ve bu akıl Gaziosmanpaşa’da gidip çay içecek kahvehane bulamayacak. Selam verecek adam bulamayacak. Ama ben hangi köye gitsem misafir olabileceğimi biliyorum. Bu tür işlere başvurması nafile, ok yaydan çıkmıştır” ifadelerini kullandı.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top