İmamoğlu'ndan Bahçeliye: Çok dikkatli olsun

İmamoğlu'ndan Bahçeliye: Çok dikkatli olsun
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gezilerini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye isim vermeden, “Bazı siyasiler yorum yaparken çok dikkatli olsun” yanıtını verdi.Bahçeli, İmamoğlu’nun...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gezilerini eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye isim vermeden, “Bazı siyasiler yorum yaparken çok dikkatli olsun” yanıtını verdi.

Bahçeli, İmamoğlu’nun Gümüşhane ve Elazığ gezileri sonrası “Görev sahası İstanbul’la sınırlı bu belediye başkanının il il, ilçe ilçe gezmekteki amacı nedir? Varmak istediği yer neresidir, neyin hazırlığı içindedir” demişti.

ADALETLİ DÜŞÜNMELİLER
Mecidiyeköy meydanı incelemesinde gazetecilerin sorularına “Bazı siyasiler yorum yaparken çok dikkatli olsunlar” şeklinde cevap veren İmamoğlu şunları söyledi:
“Beni eleştiren bazı siyasi partiler var. Görüyorum, duyuyorum. Benim de kurumuma, İstanbulluya hizmet etmiş bir insan adına Gümüşhane’de bir okul yaptırıyorum. Ve o kişi (Covid-19 nedeniyle yaşamını yitiren İBB şirketi İSTAÇ’ın eski Genel Müdürü Mustafa Canlı) üç dönem MHP adına Gümüşhane Belediye başkanlığı yaptı. Gümüşhane’de, MHP adına belediye başkanlığı yapmış, İBB’ye de 1,5 sene hizmet yapmış bir insanın adına, manevi bir hizmeti yaptıktan sonra benim oraya niye gittiğimi sorgulayacağına, bana bir tebrik telefonu açsaydı kıymetli genel başkan, mutlu olurdum. Bu bilgiyi, bu detayı kendilerine ulaştırayım. Bu şekilde daha adaletli düşünmelerini tavsiye ediyorum. Bizim genel başkanımızla olan diyaloğumuz, irtibatımız güçlenerek devam edecektir.”
İmamoğlu, geziler için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da izin aldığını doğruladı.