İmamoğlu’ndan Bahçeli’ye zam yanıtı: Klasik araçlarının deposunu kaça doldurduğunu açıklasın

Son Güncellenme Tarihi: Nisan 13, 2022 / 06:37

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşıma yapılan zammı eleştiren MHP lideri Devlet Bahçeli’ye, “Klasik araçlarının deposunu kaça doldurduğunu açıklasın. Bence daha objektif, daha vicdanlı bir açıklama olur” yanıtını verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’da ulaşıma yüzde 40 zam yapanlar zillettendir” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, “Ne yazık ki üzücü bir yorum olmuş. Sayın Bahçeli’nin benim bildiğim kadarıyla klasik araç koleksiyonu var. 4-5 ay önce o araçlarından herhangi birinin deposunu kaça doldurduğunu ve bugünlerde kaça doldurduğunu da açıklarsa bence daha objektif, daha vicdanlı bir açıklama olur” diyerek yanıt verdi.

İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun hakaret iddiasıyla hakkında 250 bin liralık manevi tazminat davası açmasına ilişkin de “Beyefendi incinmiş. İstanbul halkına ve İstanbul’a dair sözlerine dikkat edecek. Sayın Bakan İBB’yle ilgili süreçlere müdahil olmasın, işine baksın” dedi.

Gazete Pencere'yi Google'da Takip Et

Scroll to Top